Zefír Menedék

Az Energetizálás technikája

Az Energetizálás technikája keleti gyökerekkel rendelkező, ősi, energetikai módszerek alapjaira épül. Fő célja önmagunk megtalálása, saját fizikai és mentális problémáink feldolgozása, megoldása, a nyugalom és a boldogság állapotának elérése. Természetesen miközben saját állapotunk javításán dolgozunk, lehetőségünk van a körülöttünk lévő emberek, állatok, növények megsegítésére is. Motivációnktól függően több irányból is elérkezhetünk az Energetizálás technikájának elsajátításához. Van, aki saját problémája miatt talál rá, és van, aki másokon szeretne segíteni ezzel a módszerrel. Fontos tudnunk, hogy az Energetizálás technika rendszeres használatának hatására nem csak fizikai, hanem mentális állapotunk is változni fog, mert a magunkra és másokra való szeretetteljes odafigyelés, még a spiritualitást mereven elutasító emberekben is felébresztheti a bennük nyugvó „szellemi lényt”.

 
 
 
 
 
 
 

Ennek a technikának a használatával képessé válhatunk:

- segíteni a problémáink leküzdésében
- a korunkra oly jellemző, stressz által okozott hatások csökkentésére, kiküszöbölésére
- a fizikai és mentális szervezetünk fel-, illetve megerősítésére
- érzelmi problémáink feldolgozására
- önmagunk elfogadására

Az Energetizálás módszere a kézrátétes energiaátadó módszerek közé tartozik, azonban ennél sokkal többről van szó. Az "inteligens" külső energia felgyorsíthatja az életünk pozitív irányba történő változását. Mindenki más problémákkal rendelkezik, ezért nem lehet általános hatásokat megfogalmazni, hiszen mindenkinek abban nyújthat segítséget, amire éppen szüksége van.
Minden bizonnyal a kézrátétes techniák adják az energetikai módszerek között a legegyszerűbb, s talán a legnagyszerűbb lehetőségeket önmagunk és mások megsegítésére. Használatukhoz, működtetésükhöz szinte semmire sincs szükség a szereteten, türelmen és odafigyelésen kívül. Nem kell, hogy különlegesek legyünk, nem kell rendelkeznünk semmilyen speciális képességgel vagy adottsággal.
Az Energetizálás tökéletesen összeegyeztethető más segítő módszerekkel. Előnyösen összekapcsolható egyéb technikákkal, így növelve azok pozitív hatásait. Tartsuk szem előtt, hogy amikor Energetizálást végzünk magunkon vagy másokon, akkor mindig a segítő szándék, az odafigyelés legyen az elsődleges szempont, mert így tudunk igazán hatékonyan segíteni.
Az Energetizálás, megelőzés céljából is igen hatékonyan tud működni. Megelőzhetjük a  fáradékonyságot, a stresszt, harmóniát hozhatunk az életünkbe.


Hogyan tanulhatod meg az Energetizálást?

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szeretnéd elsajátítani ezt a technikát, akkor várlak téged és minden kedves érdeklődő ismerősödet, barátodat, rokonodat egy hétvégi tanfolyamra. A tanfolyam célja, hogy betekintést és bevezetést adjon az emberi energiák világába és a résztvevőknek segítsen eligazodni az energiák alkalmazásának különböző területein. A módszer olyan technikákat tartalmaz, amelyek átlagos koncentrációval és némi akaraterővel mindenki számára könnyen megtanulhatóak. Már a KEZDŐ modul elvégzésével képessé válsz arra, hogy a benned rejlő képességeket felismerd, felszabadítsd és a 2 napos képzésnek köszönhetően már önmagad és családod segítőjévé válhass. Később, ha úgy találod, hogy hasznos számodra ez a módszer, akkor további fokozatokon fejlesztheted magad.

Az alábbi gombra kattintva megtekintheted az aktuális képzések időpontjait:Felnőttképzési nyilvántartási azonosító: B/2020/000468

Az "Energetizálás" egy személyiségfejlesztő technika. A tréningeken és a konzultációkon mindenki saját felelősségére vesz részt! Egészségügyi problémákkal továbbra is keresd fel orvosodat! A módszer alkalmazása nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot, javasolt gyógyszeres és egyéb terápíát, annak csak hasznos kiegészítője lehet!